All that wedding and no potatoes

Jeg reprogramerer hjernen og blir litt bryllupsfotograf fremmover, så hvis du eller noen du kjenner skal gifte seg og trenger fotograf med mye energi og kjærlighet for kjærlighet, så ta gjerne kontakt. Jeg bor i Oslo, men flytter lett på meg. Er f.eks ganske ofte å finne på Vestlandet, og har ellers lett reisefot.

Send en mail til malinlongva@gmail.com for spørsmål, og for å sette i gang eventuell planlegging. Jeg både fotograferer og filmer, og i tillegg er jeg god på å lage fotobøker. Jeg er skikkelig gira hvis du er det!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tying the knot, are you not? Need a photographer or videographer? And maybe you want your very own gifs? If you pick me up by either jet plane, helicopter og hot air balloon: I'm yours. Seriously though, I'll travel the world to photograph your wedding. Send an email to malinlongva@gmail.com, and we'll talk about it <3